maanantai 15. syyskuuta 2014

Homoseksin suojaikä ja motivaation puute

Maanantai..... ei yleensä ole minulle mikään sellainen tyypillisen ikävä päivä, mutta nyt kyllä tämä viikko olisi voinut alkaa vaikka tiistailla.

Puolikiloa painoa tullut lisää vaikka viime viikolla olin lähes ilman "pahoja" hiilareita. Ihan turhaa kidutusta! Vyötäröstä on lähtenyt joko sentti tai seitsemän, vähän sen mukaan mihin mittaamiseen vertaa kun alkuunhan ilmeisesti olin reilusti vetänyt vatsaa sisään mitatessani....
Maanantain brunssi. Taustalla olevat Kalen tekemät omenamuussipurkit (Ihanan Annin varastamista omenista) ei valitettavasti kuulunut siihen.
Ei minkäänlaista motivaatiota tällä hetkellä koko elämänmuutokseen. Spiruliinakin maistuu ihan jollekin jota joku olisi jo kerran nauttinut....
No Tiinan kanssa päätettiin lisätä yksi tunti kuntosaliharjoittalua viikkoon ja katsoa auttaako se.  Molemmat ollaan niin stressaantuneita tästä elämäntapamuutoksesta, että sorruttiin hiukan hukuttamaan stressiämme viikonloppuna. Ihmisiähän mekin vaan ollaan, muistaakseni ;).



Asiasta kukkaruukkuun: US:n puheenvuorossa nuorehko kokoomuslainen anoo homoseksin suojaikää korotettavaksi. Hän perustelee sen sillä, että homoseksi 16 vuotiaana voi myöhemmässä elämässä tuntua traumaattiselta.
Hän on huolissaan siitä, että yhteiskunta kannustaa nuoria homoseksuaalisuuteen liian nuorina. Mitään esimerkkejä tästä kannustamisesta hän ei anna, joten voi vaan jäädä ihmettelemään onkohan hän nyt käsittänyt jotakin yhteiskunnan viestejä väärin. Viestithän usein ymmärretään niin kuin ne halutaan ymmärtää.....
Vihjailevasti hän kirjoittaa, että nuorethan saattavat kokeilla erilaisia tapoja harjoittaa seksiä ja jos kokeilevat homoseksiä ja myöhemmin huomaavatkin olevansa heteroja, niin traumahelvetti on valmis.
Miksi hän kokonaan jättää huomioimatta ne nuoret, jotka kokeilevat heteroseksiä ja myöhemmin huomaavatkin olevansa homoja, ja traumatisoituvat aikaisemmista kokeiluista? Eikö heillä kirjoittajan mielestä ole oikeutta tulla huomioiduksi?
Koko kirjoitus on taas niin ärsyttävä, että jos olisi joku muu viikonpäivä ohittaisin sen reagoimatta siihen. Millähän tavalla kirjoittaja esim. ajatteli että tätä homoseksin kokeilukieltoa valvottaisiin? Soittaisiko poliisi kaikki 16-18 vuotiaat läpi ja kysyisi päivittäin "Oletko tänään kokeillut homoseksiä?" Vai pitäisikö järjestää joku katolistyyppinen homoseksinripittäytymistuoli systeemi? Steissillä tai muilla vastaavilla paikoilla olisi sellaiset valokuvauskoppityyppidet kopit, johon pitää mennä myöntämään kokeilleensa homoseksiä.
Mikä olisi rangaistus liian varhaisesta homoseksikokeilusta? Raippoja? Joutuisi nukkumaan kädet peiton päällä kuukauden? Nuorisovankilaa, jossa saippuan tahallinen tiputtaminen olisi ehdottomasti kiellettyä?  Ja luuleeko kirjoittaja ihan oikeasti että tuollainen kielto millään tavalla muuttaisi nuorten kehityksen hitaammaksi tai toisenlaiseksi? Missä kulkee homoseksikokeilun raja? Onko esim. fantasiat myös kokeilua? Huh huh, kirjoittajalla taitaa olla mielipiteessään vielä joitakin pikkuisia yksityiskohtia hiomatta.
Tämä voisi työllistää hienosti kun tuotteistettaisiin homoseksikokeilunesto-ohjelmia, joita voisi tilata vaikka netistä. Ne sisältäisivät tietoa siitä kuinka se-ja-se vielä 60-kymppisenä ei voi sietää homoja koska 16,5 vuotiaana tahallaan laittoin kätensä kaverinsa intiimiin paikkaan kun jalkapallossa oma joukkue teki maalin!
No, suomessa on mielipidevapaus ja sananvapaus, josta olen todella kiitollinen mutta onko todella jokaiseen kirjoitukseen pakko pistää myös tieto puoluepoliittisesta kannastaan. Siinä kun koko puolue yleensä joutuu sijaiskärsijäksi lausujan idiotismista.

Lähde:http://janrossi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175914-homoseksin-aloittamisen-suojaikaraja-nostettava-18-vuoteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti