tiistai 9. syyskuuta 2014

Lähtemisen sietämätön painavuus.....


Eilen olin taas salilla. Voi jenttanpåå kuinka vaikeaa se lähteminen sinne taas oli. Ihanalle Tiinalle kiitokset siitä, että on mun kaverina siellä ja hyvänä jarruna peruutuksille!
Lähtemiseen liittyy niin paljon säätöä kun pitää koirat pakata autoon ja terrierit laittaa eri aikaa sinne, ettei syö toisiaan ja sitten avustaa vanha Matilda vielä farkun takaosaan. Kuljettajankin tarvitsen kun olen kehittänyt itselleni autollaajamiskammon. Nykyään kyllä "onneksi" kivutkin estävät pidempien ajomatkojen suorittamista. Onneksi sen takia ettei koko ajan tarvitse olla paljastamassa fobioitaan ihmetteleville.
Koirat taas olen totuttanut olemaan aina mukana kaikkialla. Alkuun ajattelin sen olevan hyväkin asia, nyt olen huomannut että olisi monta kertaa paljon parempi kun voisi jättää ne edes hetkeksi keskenänsä.
Tämän elämänmuutosrempan yhteydessä ajattelin myös lähteä selättämään tuota ajofobiaani, kunhan joku ensin järjestää autoni katsastuksesta läpi.

No, lähdin siis kuitenkin matkaan ja heti minut palkittiin läheisellä pellolla oli vanha tuttu kurki (Grus grus) pariskunta ruokailemassa. Pysähdyimme ja tietenkin pariskunta säikähti ja lähti dallailemaan poispäin. Olivat noin 30 metrin päässä ja hetken siinä näppäillessäni rauhottuivat ja jatkoivat safkaamista. Viime vuonna niillä oli kaksi poikasta, tänä vuonna ei yhtään. Liekö kettu vienyt tai pesiminen epäonnistunut, en tiedä.

Parempaa pesimisonnea pariskunnalle ensi vuoteen!


Kuntosali oli taas kerran miellyttävä kokemus. Pikkuisen alkaa jo huomaamaan yleiskunnon paranemista eikä 20 minsan polkemisen jälkeen edes oksettanut tällä kertaa. Voimia pitää saada lisää ihan joka jäseneen, mutta sitähän ollaan juuri hakemassa. Eli lähtemisen vaikeudet kannatti tälläkin kertaa voittaa!

Hieman eri ruokavalio minulla kuin grus grusseilla; hiilariköyhä viikko lähti sitten eilen käyntiin. Iltapalaksi oli rahkaa vadelmilla ja mustikoilla ja tänään lounaaksi raejuustoa vadelmilla ja mustikoilla. Pitää ehkä panostaa vähän ruokavalion suunnitteluun ettei vallan tylsäksi mene. Hyvää oli joka tapauksessa ja kun päivällinen oli todella maukas tomaatti/mozzarella/tuore basilika munakas niin mikä sen parempaa.

Lähes hiilariton lounas

Toinen hieman ujompi grus grus



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti