tiistai 28. lokakuuta 2014

Organisaattori hukassa


Hyvin organisoidut potagerin käytävät


Neljä päivää jouluun.....ei kun konttorin tyhjennyksen loppuun. Stressi on niin järisyttävä, että koko viikonloppu meni migreenikohtauksessa, joka jatkui vielä eilen. Tämä aamu tuntui ihmeelliseltä, kun heräsi ilman kipua.
Olen aina ollut hyvä organisoimaan, mutta nyt se taito tuntuu olevan tipotiessään. Mielessäni siirtelen mööpeleitä huoneesta toiseen, enkä saa mitään konkreettista aikaiseksi. Nyt kaipaan kipeästi Leenaa ja Mattia, jotka olivat korvaamattomana apuna kun konttori ja koti siirrettiin Stadista tänne Mäntyharjulle. Muistinkohan tarpeeksi kiittää heitä silloin? Toivottavasti.
Kesäkukat organisoitu kukintatavan mukaan


Ulkona on synkkää, sateista ja pimeää. Mieli seuraa sitä kiitettävästi ja kaikenlaiset möröt menneisyydestä ovat tulleet istumaan olkapäilleni. Ihan kuin ei kaikessa tässä hetkessä olisi riittävästi. Hauska tuo mieli; kehittää lisää sitä mitä kelaa. Pitäisi siis ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta piristymään. ;)

Vuokraan yhden pienen huoneen Kenkätehtaalta sellaisille tavaroille, joille kuvittelen olevan myöhemmin käyttöä tai jotka kuvittelen saavani myytyä jonnekin. Pyysin kummatkin paikalliset kirppareiden tädit käymään, katsomaan olisiko mitään mitä he haluaisivat ostaa myyntiin. Jotakin olikin, mutta hinta oli niin pieni, että tällä erää passaan. Jotakin on vielä mitä annan työttömät ry:lle myyntiin heidän kierrätyskeskukseen.

Pihan irtokivet organisoitu nätiksi muuriksi



Dieetti on pissinnyt ja kertaheitolla tuli menetetyt kilot takaisin. On se vaan jännää, että kun pitäisi laihtua kroppa pysähtyy tyystin eikä mitään tapahdu. Puhutaan säästöliekistä ym. mutta kun syö yhden suklaalevyn, kaikki lähtee käyntiin ja kilot nousee. No, tässä sitä nyt sitten taas istutaan; lähtöpisteessä. Migreenin takia en ole päässyt kuntosalille ja jouduin perumaan vesijumpan fysioterapeutin kanssa. Kaikki jumittaa siis oikein todella, paitsi se lihominen.

Oikeastaan minun pitäisi tälläkin hetkellä olla siellä konttuurilla tekemässä jotakin järkevää, mutta ajattelin kirjoittaa nopeasti kuulumisia tänne, jotta saisin hetkeksi ajatukset pois tuosta kaaoksesta. Eipä kauhean hyvin toiminut :D.

Siis; niskasta kiinni -> konttuurille ja tekemään jotakin asioille!
Puut organisoitu kasvamaan nätisti ylöspäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti