lauantai 13. syyskuuta 2014

Retki Isolle Kirkolle

Meidän kylän ostostarjonta on jokseenkin rajoittunutta, joten Isolle Kirkolle St Mickelsbyyhyn piti matkata ostamaan erinäisiä välttämättömiä  tarvikkeita.
St Mickelsby
Itse kaupunki on viehättävä. Kaikki on kävelymatkan päässä ja tarjonta on juuri tarpeeksi laaja. Satama-aluetta jaksan ihmetellä. Miten tuollainen aarre ollaan jätettykin hyödyntämättä. Mikkelissä on siis rantaviivaa Saimaaseen eikä satamassa ole kuin pari ravintolalaivaa, muuten se on yhtä harmaata varastoaluetta.
Ruskea reikä
Muutama vuosi sitten keskelle suurta liikenneympyrää ilmestyi jotakin käsittämätöntä rautaromua. Sitä jaksettiin ihmetellä ja joku tiesi kertoa että kaupunki on ihan maksanut siitä rahaa ja että se on taidetta. Aika nopeasti taideteos ristittiin kaupunkilaisten keskuudessa Ruskeaksi reijäksi.

Mikkelin Eurokangas

Käytiin eläinlääkäriasemalla hakemassa Matildan sydänlääkkeet ja jotakin maitohappobakteereja Marthalle joka on mahakipuillut muutaman päivän. Seuraavana vuorossa oli sitten verhoilukangasta keittiöntuoleihin. Eurokankaassa saatiin taas erinomaista palvelua ja sain luvan kuvata heidän mahtavat kangasvalikoimansa blogiani varten. Taas kerran löydettiin just eikä melkein sopiva kangas. Viime kesänä teetin heillä isot lattiatyynyt terassia varten ja silloinkin palvelu oli ihan mahtavaa. Asiakkaana olen sitä tyyppiä, joka antaa palautetta silloin kun siihen on aihetta, sekä positiivista että negatiivista. Täällä omalla kylällä mm. tämä piirre minussa on valitettavasti rekisteröity varsinkin Itellassa ja kuulen jo ovelle syviä huokauksia kun asiakaspalvelijat näkevät minun lähestyvän......

Seuraavaksi olikin sitten vuorossa keraamikonessun hankinta. Se löytyi Sokoksesta, ihan mun lempikauppoja. Varsinkin kemppariosasto on toinen kotini. Löysin sieltä ihan kivan Marimekon essun, jossa on vihreää vaikka sitä en yleensä ikinä osta. Ostin myös koelankoja uutta torkkupeittoa varten.

Oikealla uusi kangaspäällyste keittiöntuolilla (vas. vanha) ja nojan päällä uusi keraamikonessuni
Jotakin pahaa uutuutta Fazerilta


Carlsonen K-marketissa ohitin itkemättä karkkihyllyt ja jätin jopa Fazerin uutuussuklaan ostamatta vaikka se huusi nimeäni. Joku varmastikin ihan pahanmakuinen talvimaku.

Oli ihanaa tuhlata vähän rahaa ja nähdä ihmisiä. Joka kerta jotakin unohtuu, varmasti alitajunnan keino varmistaa seuraava reissu Isolle Kirkolle. Nyt unohtu spiruliinajauhe, mutta sitä saa myös omalta kylältä Tokmannilta.
Kaikkeen tottuu, jopa siihen että joutuu jättämään pois S:n lempikauppansa nimestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti