tiistai 30. syyskuuta 2014

Paska reissuja ja timanttisia rintaneuloja

Pahin on ohi. Kävin kiittämässä työntekijät konttorilla. Nähdään vielä perjantaina kun käydään yhdessä vielä syömässä ja vetämässä lärvit.

Kesti tunnin pukeutua, kun selkä ei taivu mihinkään suuntaan eikä suostu edes suoristua. No, ehkä olisi kestänyt vähän vähemmän, ellen olisi väkisin yrittänyt laittaa rintaliivejä väärinpäin päälle. Ei siis niin, että kupit olisi selässä vaan niin, että olivat väärinpäin ja hakaset selkää vasten.

Iloisena yllätyksenä oli Annin tuomat ihanat läksiäislahjat. Oli siinä pitelemistä ettei olis ihan "vain elämää" vetistelyksi mennyt. Sain Annin äidin kirjoittaman kirjan "Paska reissuja, mutta tulipahan tehtyä". Vaikka en usko, että Anni sillä tarkoitti tätä työtä, niin hyvin se kyllä siihenkin sopii tuo nimi. Paska reissu, mutta tulihan tehtyä! Odotan innolla päästä sen kimppuun ja lukea "kirjeitä tienvarsilta ja levähdyspaikoilta".  Ja sitten sain niin rakastamaani bling blingiä; tölkkien avaajalenksuista tehdyn aivan uskomattoman kauniin timanttisen rintaneulan ja juuri minun makuun olevan tölkin pohjasta tehdyn kaulakorun, jossa mustaa pitsiä. Bling bling ja dramatiikka; that's me!



Kiitos ihana Anni lahjoista ja siitä, että olet niin hieno työntekijä ja ihminen. Helpompaa olisi ollut jos olisit ollut joku ihan kusipää, mutta eihän tässä ole tarkoituskaan päästä helpolla ;). Jos nyt luet tätä niin tiedä, että sinun lahja on jo hommattu ja saat sen perjantaina.

Sovittiin, että saadaan edelleen ostaa Annin kautta niin hevosenpaskaa kuin luomumuniakin. Joku saa Annista todella hyvän työntekijän, jos töitä tarjolla niin soitto minulle ja saatte yhteystiedot.

Itse tuotteesta ei löydy kuvaa, joten tässä alkutuottajia.
Aloitin konttorilla kartoituksen tavatoista. Sieltä löytyy yllättävän paljon laadukkaita tuoleja, mm. Kukkapuron tuolit jotka ostin Artekista. Jos on tarvetta ottakaa yhteyttä. Ja varsinkin, jos joku tarvitsee osia antiikkisista tietokoneista....niitä löytyy.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti